Kommunikér med video og live-streaming

Danmark og resten af Verden er i en helt ekstraordinær situation – for at undgå smittespredning af Coronavirus, er det ikke muligt med arrangementer/forsamlinger med mange mennesker samt fysisk kontakt. Det er der mange virksomheder, organisationer og foreninger der mærker. Men behovet for at informere og kommunikere er der stadig – og i denne tid er den digitale form for kommunikation yderst oplagt. 

LokalUpdate kan tilbyde produktion af video samt live-streaming. Vi har mange års erfaring med kommunikation igennem levende billeder og er klar til at hjælpe netop dig med at kommunikere med levende billeder. 

Vi tager også sikkerheden alvorlig

Det er en selvfølge at vi tager sikkerheden alvorlig når vi kommer ud til dig. Vi kan filme på afstand og benytter trådløst udstyr eller stativer til mikrofoner, så vi undgår kort afstand. Alt udstyr bliver sprittet omhyggeligt af. Føler vi selv de mindste influenza-symptomer, aflyser vi naturligvis aftalen, for at undgå smittespredning.

Ligeledes er vi helt indforstået med situationen, og bliver en aftale pludselig aflyst af kilde/kunde eller LokalUpdate grundet Coronavirus, så er det naturligvis uden beregning af nogen art – med mindre der forudgående allerede er arbejdet på opgaven.

Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde ud af hvad I har brug for.

Live video streaming med LokalUpdate

Skriv et svar